Sirpa 60, Turkku

Käyttää lahjakortit

Kerää Ikea-lahjakortteja kaapin ostoa varten

Kyselyihin vastaaminen laajentaa näkökulmia

Åbo Akademin toimistoemäntänä työskentelevälle Sirpalle perhe ja ystävyyssuhteet ovat lähellä sydäntä. Aikuiset lapset ovat jo muuttaneet pois kotoa, joten vapaa-aikana ystävät kutsutaan Sirpan ja hänen aviomiehensä kotiin pitkän kaavan illalliselle tai lähdetään kulttuuririentoihin esimerkiksi teatterin tai konserttien muodossa.

Uteliaan ja kokeilunhaluisen Sirpan harrastuksiin kuuluu myös puutarhanhoitoa, liikuntaa ja marttatoimintaa. Sirpa kertoo myös erikoisemmasta harrastuksestaan post crossingista, jossa postikortteja lähetellään tuntemattomille ihmisille ympäri maailman. Lemmikkinä kotona on kissa. ”Haluan laajentaa näkökulmiani ja samasta syystä päädyin Crowstinkin pariin. Huomasin bussissa mainosvideon ja yllytyshulluna kiinnostuin kokeilemaan sovellusta. Sen jälkeen olen käyttänyt Crowstia ahkerasti!”, Sirpa kertoo.

Sirpan mieleen ovat ajankohtaiset kyselyt, joihin vastaamalla pysyy kärryillä maailman menosta ja löytää uusia näkökulmia asioihin. Suosikkeja ovat joka viikkoiset Viikon juttu -kyselyt, joihin voi vastata mistä vaan. Sirpa käyttää Crowstia päivittäin ja onkin yhdeksässä kuukaudessa noussut Phoenix-tasolle, joka on Crowstin toiseksi korkein taso. Näin ollen Sirpa ansaitsee tällä hetkellä 25 % extraa jokaisesta kyselystä, johon hän vastaa. ”Töissä saattaa välillä tulla hiljaisempia hetkiä, joilla voin helposti käyttää aikani hyödyksi vastaamalla Crowstin kyselyihin. Usein vastailen myös kotona töiden jälkeen.”, Sirpa kuvailee. Paikkasidonnaisista kyselyistä Sirpan mieleen ovat arviointitehtävät, joita saa käydä tekemässä omien aikataulujensa mukaan. Nopeaa reagointia vaativiin kyselyihin hän pääsee harvemmin osallistumaan töiden takia.

”Ikeassa on tietty kaappi, joka minulla on tavoiteena hankkia lahjakorteilla. On kiva ajatella, että sitten kun katson kaappia, olen oikeastaan ostanut sen mielipiteilläni.”

Parasta Crowstissa on Sirpan mielestä vaikuttaminen. ”On mahtavaa, että tätä kautta pieni ihminen saa mielipiteensä kuuluviin. Itse sovellus on selkeä ja helppokäyttöinen, jopa minun sukupolvelleni. Tietysti on kiva, että tätä kautta ansaitsee myös hieman taskurahaa.”, Sirpa pohtii.

Lahjakorttivalikoimasta Sirpa lunastaa keräämillään rahoilla Ikean lahjakortteja. ”Ikeassa on tietty kaappi, joka minulla on tavoitteena hankkia lahjakorteilla. On kiva ajatella, että sitten kun katson kaappia, olen oikeastaan ostanut sen mielipiteilläni. Se on sellainen konkreettinen asia.”, Sirpa miettii.

Sirpan mielestä kaikkien kannattaisi kokeilla Crowstia. ”Kyllä se kannattaa, eihän siinä sitoudu mihinkään vaan voi vaikuttaa asioihin silloin kun itsestä siltä tuntuu. Eipä siinä ole mitään menetettävääkään!” , Sirpa kannustaa.

Anna maailman
kuulla äänesi