Kerro mielipiteesi
Crowst-sovelluksessa!

”On mahtavaa, että tätä kautta pieni ihminen saa mielipiteensä kuuluviin. Itse sovellus on selkeä ja helppokäyttöinen, jopa minun sukupolvelleni. Tietysti on kiva, että tätä kautta ansaitsee myös hieman taskurahaa.”

”Vaikutat asioihin ja tienaat käymällä samoissa paikoissa, joissa käyt muutenkin. Tämä on hyvä tapa pysyä kärryillä maailman menosta ja vaihtoehto esimerkiksi uutisten selailulle. Käytön voi tuunata niin omannäköiseksi ja tehtävissä on monipuolisesti vaihtoehtoja erilaisille käyttäjille.”

”Paikkasidonnaisiin tehtäviin on hauska vastata. Tehtävien kautta myös sellaiset itselleni uudet liikeet tulevat tutuiksi, joihin ei ehkä muuten tulisi mentyä!”

Kerro mielipiteesi
Crowst-sovelluksessa!

Ansaitse lahjakortteja kauppoihin ja palveluihin

And many more

Crowst-sovelluksessa vastaat kyselyihin ja suoritat tehtäviä missä ikinä oletkin

Rekisteröidy ja etsi kyselyitä ja tehtäviä – sinä päätät, mihin vastaat! Crowstin sovelluksessa voit vastata siellä missä olet – kotona, työmatkalla tai reissussa.

  • Anonyymi ja GDPR:n mukainen
  • Ei mainoksia
  • Alan markkinajohtajien luottama
  • Turvallinen ja laatuvarmistettu
croster app shot

Liity Crowst-yhteisöön!

Suorita helppoja ja nopeita tehtäviä

Crowst on hauska tapa päästä vaikuttamaan asioihin, jotka ovat merkityksellisiä sinulle!

Vaikuta aidosti asioihin

Mielipiteesi ovat tärkeitä yrityksille, jotka kehittävät palveluita ja tuotteitaan.

Ansaitse lahjakortteja

Valitse noin 50 lahjakorttivaihtoehdosta.

Crowstin avulla vaikuttaminen on helppoa ja hauskaa

Mielipiteet ja kyselyt

Vaikuta helposti ja hauskasti asioihin, joita pidät tärkeinä. Mielipiteesi ovat arvokkaita yrityksille, jotka toteuttavat kyselyitä kehittääkseen toimintaansa. Vastaamalla kyselyihin Crowst-sovelluksessa kerrot mielipiteesi, arvioit mainoskampanjoita ja tuotteita. Voit vastata missä tahansa: kotona, työmatkoilla tai vaikka kaupungilla liikkuessasi.

Mystery shopping

Crowsterina pääset antamaan sovelluksen kautta palautetta yrityksille tuotteiden sijoittelusta, hinnoista, kampanjoista ja palvelun laadusta myös paikan päällä liikkeissä mystery shopping -tyyliin. Katso lähelläsi olevat tehtävät sovelluksen kartalta. Osassa tehtäviä pääset ottamaan myös kuvia. Ansaitse samalla kun teet viikon ruokaostokset!

Kerää pisteitä ja nosta tasoasi

Vastauksesi laatu tarkistetaan ja sinut palkitaan pisteillä ja euroilla Crowst-tilillesi. Voit lunastaa palkkioillasi lahjakortteja tai lahjoittaa palkkiosi hyväntekeväisyyteen.

Lataa sovellus ja anna maailman kuulla äänesi