Työkulttuurimme

Me uskomme tavallisten ihmisten voimaan ja siihen, että jokaisella on oikeus saada äänensä kuuluviin. Mahdollisuus kertoa mielipiteensä voi aikaansaada myös tärkeitä oivalluksia ja näkemyksiä. Merkityksellinen, oikeaan aikaan saatava tieto johtaa parempiin tuotteisiin ja palveluihin, kehittää asiakaskokemuksia ja tehostaa myyntiä.

Ihmisten ymmärtäminen luo pohjan kaiken kehittämiselle. Crowstin ihmisyys edellä -periaatteen tavoitteena on romuttaa vanhentunut ajattelumalli, jossa ihmiset ovat koe-eläimiä. Tilalle rakennamme uudenlaista tutkimusmaailmaa, joka perustuu nopeuteen, moderniin mobiiliteknologiaan ja tiedon merkityksellisyyteen.

Vuoden 2019 Slush-tapahtumassa Crowst valittiin 130 yrityksen joukosta kansainvälisen Nordic Business Angel #1 -palkinnon saajaksi. Tänä päivänä asiakkainamme on useita johtavia kotimaisia ja kansainvälisiä yrityksiä. Crowst on ESOMARin jäsen.

Uskomme ihmisiin

Ymmärrys

Positiivinen vaikutus

Avoimet työpaikat

Me Crowstilla olemme aina kiinnostuneita kunnianhimoisiin, taidokkaisiin ihmisiin tutkimuksen ja näkemyksen, markkinoinnin, yhteisömanageroinnin, B2B-myynnin ja teknisen kehityksen aloilla.

Jos luulet olevasi sopiva meille töihin, laitathan avoimen hakemuksesi osoitteeseen contact[a]crowst.com.

Haluatko jutella kanssamme lisää?