Miksi liittyä Crowstereihin?

Anna äänesi kuuluja ja kerrytä palkintoja

Kerro mielipiteesi palveluista ja tuotteista, jotka ovat osa jokapäiväistä elämääsi.

Vastauksesi laatu tarkistetaan ja sinut palkitaan pisteillä ja euroilla Crowst-tilillesi. Kun olet kerännyt vähintään 10 euroa tilillesi, voit lunastaa lahjakortteja. Valitse lahjakortti yli 50 vaihtoehdon valikoimastamme tai lahjoita hyväntekeväisyyteen.

crowster study
crowster woman red

Mielipiteesi voi vaikuttaa asioihin, joilla on merkitystä

Crowst on helppo ja hauska tapa vaikuttaa asioihin, joilla on merkitystä juuri sinulle. Mielipiteesi ovat tärkeitä tutkimuksia tekeville yrityksille, jotka haluavat kehittää tuotteitansa ja palveluitansa. Vastaamalla kyselyihin voit kertoa mielipiteesi sekä antaa palautetta kampanjoista ja tuotteista. Voit vastata missä ikinä oletkin.

Brändejä joihin voit vaikuttaa

Lue kuinka mielipiteesi vaikuttavat brändeihin ja yrityksiin.

”Crowst näyttää miten luonnosten konseptitestauksen tulisi toimia. Ketteryys, nopeus, ja saadun tiedon merkityksellisyys ovat avainasemassa.” 


Alo Valtere, Vice President, Brand at Wolt

”Se on todella helppoa. Crowstin kautta toteuttamamme yhteistyö kuluttajien kanssa ei myöskään hidastanut GTM-prosessejamme, vaan tuki niitä.”


Marko Röytiö, Managing Director, Clas Ohlson Finland

”Crowsterit, kuluttajat jotka asuvat eri paikkakunnilla Suomessa ja vastaavat tutkimuksiin Crowst -sovellusta käyttäen, vastasivat 100 kaupasta ensimmäisen 24 tunnin aikana. Helsingistä Ouluun.” 

Tomi Kuittinen, Head of Insight & Foresight, HKScan

”Kohdeyleisöjen merkityksellisyys ja reaalimaailman vastaavuus sekä Crowstin kyvykkyys tuottaa tietoa nopeasti asiakasymmärryksen tueksi on ollut meille korvaamatonta.” 

Mariana Liljeström, Research Manager at Vaasan Ltd

”Yhteistyössä Crowstin kanssa olemme oppineet mitä mobiilius tarkoittaa, ihmisiltä saatavan tiedon muodossa. Ihmiset vastaavat puhelimillaan, ja automatisoitua vastausdataa voi seurata Crowst Dashboardissa, reaaliajassa.”

Heli Rantanen, Head of Citizen Interaction, City of Helsinki

”Myymälätoteutuksen mittaamisessa lokaatio, paikkaan sidottu tieto, on meille ykkösasia. Lokaatio on Crowstin ytimessä, mikä mahdollistaa meille päätöksenteon oikeaan aikaan, aina tarvittaessa.”

Riikka Pellosniemi, Head of Retail Marketing, DNA

”Crowstin kanssa toimien saimme tärkeää tietoa jäätelöidemme brändäyksestä, tuotteiden esillepanosta sekä sijoittelusta myyntipisteissä. Saimme tiedon käyttöömme nopeammin kuin koskaan ennen, kiitos Crowstin ketterän ja innovatiivisen palvelumallin. Jatkamme yhteistyötämme optimoidaksemme liiketoimintamme asiakasrajapinnassa.” 

Tommi-Juhani Jokinen, Customer Marketing Manager, Unilever Finland

”Crowstin avulla haluamme varmistaa, että tunnemme asiakkaidemme pulssin myymälätoteutusta kehittäessämme. Niiden ihmisten pulssin, joille urheilu ja hyvinvointi on tärkeä osa elämää.”

Tero Tynkkynen, Commercial Director, Amer Sports

Turvallinen ja luotettava

Me emme jaa Crowstereiden henkilökohtaista dataa asiakasyrityksillemme, vaan kaikki tieto jaetaan yhteenvetoina ja yleiskatsauksina.

Et näe mainoksia Crowst-sovelluksessa. Haluamme keskittyä tutkimuksiin ja kerätä näkemyksiä juuri sinulta.

Työskentelemme läheisesti alan markkinajohtajien ja organisaatioiden kanssa. Crowst on kehitetty Suomessa ja suomalaisille.

crowster back bag

Lataa sovellus ja anna äänesi kuulua