Satu 33, Kuopio

Käyttää lahjakortit

Ruokakauppoihin

Yritysten kyselytulosten perusteella tekemien toimenpiteiden näkeminen palkitsee

Postilla työskentelevä Satu tykkää viettää vapaa-aikaansa ulkoillen, liikkuen, eläinten parissa sekä poikaystävän kanssa elokuvia ja tv-sarjoja katsellen. Vaikuttaminen oli Satulle tuttua jo ennestään. ”Olin aiemmin ollut mukana jossakin vastaavassa palvelussa, mutta tehtäviä ei pahemmin tullut. Kiinnostuin Crowstista nähtyäni mainoksen somessa ja jäin koukkuun”, Satu nauraa. Nyt reilun vuoden käytön jälkeen Satu on Dragon, eli saavuttanut Crowstin korkeimman tason, jolla hän ansaitsee kaikista vastaamistaan kyselyistä 50 % normaalia suuremman palkkion.

Postissa työajat vaihtelevat, joten välillä kohdalle sattuu pidempiäkin vapaita. Missä tahansa vastattaviin kyselyihin Satu vastaa saman tien uuden kohderyhmälleen suunnatun tehtävän ilmestyessä sovellukseen. ”Suosikkejani ovat lyhyet kyselyt, joissa arvioidaan mainoksia tai uutuustuotteita. Nämä ovat mielenkiintoisia, sillä pääsen niiden kautta tutustumaan tuotteisiin, jotka eivät vielä ole markkinoilla. Koen, että arvioimalla vaikutan suoraan tuleviin tuotteisiin ja palveluihin”, Satu kertoo.

Vapaapäivinään Satu kiertelee esimerkiksi lenkin yhteydessä suorittamassa Kuopion paikkasidonnaisia tehtäviä. Mukaan mahtuu myös hauskoja sattumuksia. ”Kesällä tein terassiarviointeja. Olin aiemmin vastannut erään ravintolan terassilta ja sen jälkeen jatkanut toiselle terassille suorittamaan tehtävää. Paluumatkalla huomasin toisen Crowsterin kuvaamassa ensimmäistä terassia.”, Satu muistelee. Eikä ihme, että silloin tällöin toiseen Crowsteriin törmääkin, onhan sovelluksella jo kymmeniä tuhansia käyttäjiä Suomessa. Satu tarkkailee sovelluksen tehtäväkarttaa myös reissatessaan muualla Suomessa. ”Paikkasidonnaisiin tehtäviin on hauska vastata. Tehtävien kautta myös sellaiset itselleni uudet liikeet tulevat tutuiksi, joihin ei ehkä muuten tulisi mentyä!”, hän miettii.

”Paikkasidonnaisiin tehtäviin on hauska vastata. Tehtävien kautta myös sellaiset itselleni uudet liikeet tulevat tutuiksi, joihin ei ehkä muuten tulisi mentyä!”

Enemmän itsekseen ja pienemmissä porukoissa viihtyvä Satu pitää siitä, että Crowstin kautta on mahdollisuus vaikuttaa itsenäisesti, mutta kuitenkin porukassa: ”Katson julkaisemianne kyselytuloksia somessa. On mielenkiintoista nähdä, mitä mieltä muut vastaajat ovat olleet asioista, joihin olen myös itse ottanut kantaa. On palkitsevaa nähdä, mitä havaintoja ja toimenpiteitä kyselytulosten perusteella on tehty yrityksissä. Tuntuu siltä, että voin oikeasti vaikuttaa asioihin.” Vaikuttamisen lisäksi myös palkitseminen motivoi. ”On hienoa, että vaikuttamisen ohella mielipiteistäni palkitaan. Olen kiinnostunut ruuanlaitosta ja leipomisesta, joten olen lunastanut ansaitsemillani rahoilla lahjakortteja K- ja S-ryhmälle. Näin palkkiot on helppo hyödyntää konkreettisesti kauppareissulla.”, Satu jatkaa.”Paikkasidonnaisiin tehtäviin on hauska vastata. Tehtävien kautta myös sellaiset itselleni uudet liikeet tulevat tutuiksi, joihin ei ehkä muuten tulisi mentyä!”

Satu suosittelisi Crowstia kaikille. ”Kannattaa ehdottomasti kokeilla. Käyttö on koukuttavaa ja se on helppo aloittaa esimerkiksi lyhyisiin ja hauskoihin tuote- tai mainosarviointeihin vastaamalla. Crowstia käyttämällä on helppo hyödyntää tylsät hetket ja luppoaika. Paikkasidonnaisiin tehtäviin vastaamalla uudet tuotteet tulevat tutuiksi ja tulee käytyä sellaisissa liikkeissä, joihin ei ehkä muuten tulisi mentyä! Eikä palkkioistakaan tietenkään haittaa ole.”, Satu iloitsee.

Anna maailman
kuulla äänesi