Janne 30, Keuruu

Käyttää lahjakortit

Vaatteisiin H&M:ltä

Mysteerishoppaus ja paikalliset tehtävät ovat Jannen mieleen

Keuruulla vaimonsa ja kissansa kanssa asuva Janne valmistui hiljattain filosofian maisteriksi ja päivät kuluvat tällä hetkellä jyväskyläläisessä koulussa viittomakielen ohjaajana. Vapaa-ajalla Jannen löytää luovien harrastusten parista, sillä Janne laulaa kuorossa, soittaa trumpettia bändissä ja harrastaa taidemaalausta.

Viikonloput kuluvat vaimon kanssa rauhallisesti lautapelejä pelaillen ja tv:tä katsellen. Eniten Jannea kiinnostavat visailut ja selviytyjätyyliset ohjelmat. Janne ei miellä itseään aatekeskeiseksi, mutta läheiset ovat tärkeitä. Jo lapsuudesta saakka elämässä tärkeänä ja olennaisena osana Jannen elämää on ollut kristinusko. ” Käymme seurakunnassa perheenä viikoittain ja lisäksi meillä on sellainen nuorten porukka jonka kanssa nähdään parin viikon välein.”, Janne kertoo.

Crowstin käyttäjäksi Janne päätyi nähtyään mainoksen pelisovelluksessa. ”Tykkäsin sovelluksen ideasta. Lisäksi sovelluksen visuaalinen ilme ja palkkiojärjestelmä herättivät kiinnostuksen. Olen ollut monissa vastaavanlaisissa palveluissa mukana, mutta Crowst mullisti käsitykseni mielipidekyselyistä täysin!”, Janne kertoo. ”Käyttökokemus Crowst-appissa on todella selkeä ja selvästi parempi verrattuna muihin palveluihin, joita olen käyttänyt. On hyvä, että tehtäviä voi lajitella oman mielenkiinnon mukaan. Myös rankingia on kiva seurata!”, Janne kuvailee käyttökokemuksiaan.

Vajaan vuoden aikana Janne on ehtinyt olla monipuolisesti kaikenlaisissa tutkimuksissa mukana ja ansaita euroja siinä samassa. Lahjakortteja Janne kertoo lunastavansa fiiliksen mukaan. Tähän menessä lahjakortteja on tullut lunastettua H&M:lle vaatteiden ostoa varten.

Janne reissaa arkisin Keuruun ja Jyväskylän väliä bussissa ja usein työmatkoilla onkin aikaa vastalla kyselyihin, joihin voi vastata missä tahansa. ”Viikon juttu on se mieluisin, se on ehdottomasti yksi sellainen viikon odotettu juttu!”, Janne toteaa ja jatkaa ”Paikkasidonnaisiin tutkimuksiin vastailen puolestaan töiden jälkeen Jyväskylässä. Esimerkiksi kahviloiden arviointia oli kivaa ja nopeaa suorittaa normaalin arjen lomassa. Mysteerishoppaus ja paikalliset tehtävät ovat parhaita ja ehdottomasti Crowstin vahvuus!”, Janne kertoo.

”Olen ollut monissa vastaavanlaisissa palveluissa mukana, mutta Crowst mullisti käsitykseni mielipidekyselyistä täysin!”

”Tämä on ehdottomasti sellainen seikkailumieleen uppoava erilainen sovellus! Mikäli asut kaupungissa tai sinulla on auto käytössä, kannattaa ehdottomasti kokeilla Crowstia.”, Janne päättää.

Anna maailman
kuulla äänesi