Jaakko 35, Helsinki

Käyttää lahjakortit

vaatteisiin Zalandolta ja urheiluvälineisiin XXL:ltä

Jaakon perheessä kauppareitti suunnitellaan tehtävien mukaan

Helsinkiläisen Jaakon motto on ”vierivä kivi ei sammaloidu”. Pohdiskeleva perheenisä laittaa aina sata prosenttia ajatuksistaan siihen, mitä on kulloinkin tekemässä. ”Olen aikalailla äärirajojen ihminen. Tämä tulee esille esimerkiksi extremeurheiluharrastuksissani. Lisäksi minulle on tärkeää pysyä ajan tasalla kaikista asioista.”, Jaakko kertoo.

Päivisin Jaakko työskentelee kiinteistöalalla. Vapaa-aika kuluu varsinaisten urheiluharrastusten lisäksi hyötyliikuntaan ja hauskaa Jaakko pitää mökillä töitä tekemällä. Liikunnan lisäksi myös politiikka ja uusi teknologia kiinnostavat Jaakkoa. Crowstin pariin hän päätyi mainosvideon nähtyään. ”Latasin sovelluksen ja katselin sitä aina välillä. Crowstilla oli viime joulukuussa kampanja, jolloin jokaiselle päivälle oli oma tehtävä. Vastasin silloin niihin kaikkiin ja siitä lähtien olen avannut sovelluksen joka päivä.”, Jaakko muistelee ja iloitsee nousseensa juuri ylimmälle Dragon-tasolle.

”Mielipidetutkimukset ovat mieluisimpia. Pidän eniten ajankohtaisista kyselyaiheista, jotka laittavat ajattelemaan. Tällaisiin kyselyihin vastatessa saa tosissaan haastaa mielipiteitään. Suosikkejani ovat joka viikkoiset Viikon juttu -kyselyt. Katson usein aiheen sovelluksesta aamupalalla sen julkistamisen jälkeen ja pohdin aihetta päivän aikana, sillä haluan vastata laadukkaasti. Yritän aina saada mielipiteeni muotoiltua järkevästi, ymmärrettävästi ja niin että sillä olisi mahdollisimman paljon käyttöarvoa.”, Jaakko kertoo.

”Kiva, että ansaitsen mielipiteilläni lahjakortteja, mutta kyllä Crowstista on tullut ihan harrastus ja osa elämää. Olen kuitenkin jo ylimmällä tasolla, joten en tee tätä vaan parempien palkkioiden toivossa.”

Myös paikkasidonnaisista tehtävistä Jaakon suosikkeja ovat tutkimukset, joissa haetaan niin sanotusti kolmatta näkökulmaa. Jaakon mieleen on jäänyt tämänkaltaisista tutkimuksista esimerkiksi DNA Kauppojen F1-kampanjaan liittyvä tutkimus: ”Pidän tutkimuksista, joissa saan itse arvioida asioita ja kertoa mielipiteitäni omin sanoin. DNA Kauppojen F1-kampanjatutkimuksessa sain tuoda mukavasti omia mielipiteitäni esille ja pääsin sitä kautta vaikuttamaan.”, Jaakko kuvailee. Aktiivista elämäntapaa noudattavalle Jaakolle paikkasidonnaiset tehtävät on luonnollista sulauttaa mukaan aktiiviseen arkeen. ”Katson usein tehtävät sovelluksen kartalta esimerkiksi kauppareissulle lähtiessä ja suunnittelen reitin niin, että tehtäväpaikat osuvat matkan varrelle.”, Jaakko kertoo.

Jaakon perheeseen kuuluu noin puolitoistavuotias poika ja vaimo, joka on myös Crowsteri. ”Vaimoni lisäksi olen houkutellut käyttäjiksi myös ainakin siskon lapset”, Jaakko nauraa ja jatkaa: ”Kiva, että ansaitsen mielipiteilläni lahjakortteja, mutta kyllä Crowstista on tullut ihan harrastus ja osa elämää. Olen kuitenkin jo ylimmällä tasolla, joten en tee tätä vaan parempien palkkioiden toivossa.” Jaakko kertoo lunastaneensa suurimman osan lahjakorteista Zalandolle, josta on löytänyt laadukkaita vaatteita itselleen ja pojalleen. Toiseksi eniten lahjakortteja on tullut lunastettua XXL:lle talviurheiluvälineiden ostoa varten ja kolmantena Motonetille autotarvikkeisiin. Jaakko kertoo suositelleensa Crowstin lataamista useille tutuilleen. ”Ehdottomasti kannattaa aloittaa. Jos vähänkin viitsii olla suunnitelmallinen ja katsoo liikkuessaan missä kaikkialla on mahdollista tehdä tehtäviä, siitä tulee ikään kuin harrastus ja tehtävistä tulee osa normaalielämää.”, Jaakko tiivistää.

Anna maailman
kuulla äänesi