Fanny 21, Espoo

Käyttää lahjakortit

K- tai S-ryhmän liikkeisiin ostaakseen jotain pientä kivaa itselleen.

Konkreettinen tapa vaikuttaa osana aktiivista elämää

Aktiivinen ja energinen Fanny opiskelee kauppatieteitä Aalto-yliopistossa ja työskentee kahvilassa osa-aikaisesti. Aktiiviseen arkeen kuuluu kiinteänä osana myös urheilu. ”Harrastin vuosia kilpacheerleadingia, mutta jouduin hiljattain lopettamaan sen ajan puutteen vuoksi. Käyn kuitenkin salilla neljä kertaa viikossa ja lisäksi pelaan tennistä”, Fanny kertoo. ”Olen aika kunnianhimoinen, joten arjessa on pakostakin aika paljon rutiineja. Yleensä käyn aamusalilla, jonka jälkeen on ohjelmassa opiskelua joko kotona tai yliopistolla. Illalla sitten käyn töissä tai vietän aikaa kavereiden kanssa.”

Vielä vanhempiensa kanssa asuvalle Fannylle perhe on ykkönen, mutta myös ystävät ovat tärkeitä. ”Olen todella sosiaalinen ja parasta hauskanpitoa on järjestää illanistujaiset parhaiden kavereiden kanssa, joko ihan vaan ottamalla rennosti tai vähän juhlien. Kova juhliminen ei enää kiinnosta, mutta opiskeluun liittyviin juhliin pyrin kyllä osallistumaan.”, Fanny kertoo ja jatkaa ”Tasa-arvoasiat ovat minulle tärkeitä, ja periaatteisiini kuuluu, ettei ketään syrjitä.”

Crowstia Fanny muistelee käyttäneensä noin 1,5 vuotta. ”Näin mainoksen Instassa ja ajattelin, että olisi hauskaa vastailla kyselyihin. Olin aluksi skeptinen palkitsemisjärjestelmästä, sillä kaikki vaikutti liian hyvältä ollakseen totta. Ensimmäisen lahjakortin saatuani huomasin kuitenkin, että tämähän toimii ja Crowst jäi osaksi arkeani.”, Fanny sanoo. Fanny kertoo vastaavansa missä tahansa suoritettaviin kyselyihin aika lailla heti kun viesti uudesta kyselystä kilahtaa puhelimeen. ”Crowstin käyttö on hyvää ajanvietettä esimerkiksi bussilla matkustaessa. Pidän liikkuessani myös sovelluksen karttaa silmällä tehtävien varalta. Kerran kyllä lähdin myös kotoa varta vasten lenkkeilemään läheiselle Shellille tehtävää suorittamaan!”, Fanny nauraa.

”Arvostelut on kivoja! Kaikista parasta on päästä antamaan palautetta sellaisista asioista, joihin on oikeasti jokin vahva mielipide.”

Mielekkäimpiä tehtäviä Fannylle ovat erilaiset arviointitehtävät. ”Arvostelut on kivoja! Kaikista parasta on päästä antamaan palautetta sellaisista asioista, joihin on oikeasti jokin vahva mielipide. On myös mielenkiintoista huomata, kuinka tehtävistä oppii uutta ja alkaa kiinnittää tiettyihin asioihin eri tavalla huomiota ihan normaaliarjessa, esimerkiksi asiakaspalvelutilanteissa.”, Fanny kuvailee.

Vaikka Fanny oli aluksi skeptinen palkkiojärjestelmän toimivuudesta, ensimmäisen lahjakortin lunastamisen jälkeen epäilyt hälvenivät. ”On aina kiva nähdä, kun Crowst-tilin saldo nousee. Se on sellainen pieni piristys päivään. Aluksi taisin lunastaa lahjakortteja vaatekauppoihin kuten Nelly.comiin ja Zalandolle. Nykyään otan yleensä S-ryhmän tai K-ryhmän lahjakortteja, sillä ne käyvät niin moneen paikkaan. Harvemmin ostan itselleni mitään kummempaa, joten on kiva käyttää lahjakortit ostaakseni jotain sellaista pientä kivaa itselle, mitä ei muuten tulisi ostettua, Fanny kertoo ja täydentää: ”Crowstin käyttö on todella hauskaa ja itse olen ehtinyt tienaamaan jo suuren määrän lahjakortteja! Tämä on konkreettinen tapa vaikuttaa asioihin. Suosittelen.

Anna maailman
kuulla äänesi