Koe ja näe miltä toteutuksesi näyttää kaupoissa ja myyntipisteissä, kuluttajien silmin. Niissä kaupungeissa ja kaupoissa jotka merkkaavat.

Ota käyttöösi Suomen modernein ja ketterin, paikkatietoon perustuva Shopper -palvelu.


Paikalla

Image

Olemme liikkuvuuden ja lokaation ytimessä. Hyödynnämme vastaajiemme paikkatietoa sekä geofencing teknologiaa paikkasidonnaisissa tutkimuksissa. Mobiilius mahdollistaa nykyaikaisen mystery shoppingin.

Ostajat & Mielipiteet

Image

Olemme nopeimmin kasvava ja kehittynein Shopper -palvelu Suomessa. Vastaajillamme, Crowstereilla, on halu ja motivaatio kertoa mielipiteensä. Tavoitamme vastaajat suorilla mobiiliviesteillä, mikä mahdollistaa nopeat tutkimukset.

Näe asiakkaasi silmin, kautta maan.

Perustamme tutkimuksen puolestasi Dashboardissa; järjestelmämme määrittelee paikat automaattisesti.

Kohdennetut vastaajat saavat suorat, tarvittaessa yksilökohtaiset mobiiliviestit puhelimiinsa. Automaattiset, geo-triggeröidyt viestit mahdollistavat nopean toteutuksen.

Seuraa tutkimuksen etenemistä Crowst Dashboardissa reaaliajassa automatisoituina graafeina, kaupunki- ja kauppakohtaisesti. Kuvien ja metadatan kanssa.

Image

Paikan päällä, asiakkaidemme kanssa

 • “Crowsterit, kuluttajat jotka asuvat eri paikkakunnilla Suomessa ja vastaavat tutkimuksiin Crowst -sovellusta käyttäen, vastasivat 100 kaupasta ensimmäisen 24 tunnin aikana. Helsingistä Ouluun.”
  Tomi Kuittinen, Head of Insight & Foresight, HKScan

 • “Myymälätoteutuksen mittaamisessa lokaatio, paikkaan sidottu tieto, on meille ykkösasia. Lokaatio on Crowstin ytimessä, mikä mahdollistaa meille päätöksenteon oikeaan aikaan, aina tarvittaessa.”
  Riikka Pellosniemi, Head of Retail Marketing, DNA

 • “Crowstin kanssa toimien saimme tärkeää tietoa jäätelöidemme brändäyksestä, tuotteiden esillepanosta sekä sijoittelusta myyntipisteissä. Saimme tiedon käyttöömme nopeammin kuin koskaan ennen, kiitos Crowstin ketterän ja innovatiivisen palvelumallin. Jatkamme yhteistyötämme optimoidaksemme liiketoimintamme asiakasrajapinnassa.”
  Tommi-Juhani Jokinen, Customer Marketing Manager, Unilever Finland

 • “Crowstin avulla saamme tarvitsemamme kuvat tunneissa. Helsingistä Turkuun, Tampereelle ja Ouluun; seuraamme saapuvia kuvia ja metadataa Crowst Dashboardissa.”
  Kari Puska, Account Manager, Clear Channel

 • “Halusimme tietää miten kuluttajat kokivat kampanjamme, ja miten viestimme sekä kampanjan insentiivi heidän silmiensä kautta koettuna toimi. Crowst tarjosi meille kuluttajien sekä kampan toteutuksen näkökulman valikoiduissa myymälöissä, tehokkaasti ja reaaliajassa.”
  Tuomas Piirtola, Country Manager, Reckitt Benckiser

 • “Crowstin avulla haluamme varmistaa, että tunnemme asiakkaidemme pulssin myymälätoteutusta kehittäessämme. Niiden ihmisten pulssin, joille urheilu ja hyvinvointi on tärkeä osa elämää.”
  Tero Tynkkynen, Commercial Director, Amer Sports

 • “Yhteistyössä Crowstin kanssa olemme oppineet mitä mobiilius tarkoittaa, ihmisiltä saatavan tiedon muodossa. Ihmiset vastaavat puhelimillaan, ja automatisoitua vastausdataa voi seurata Crowst Dashboardissa, reaaliajassa.”
  Heli Rantanen, Head of Citizen Interaction, City of Helsinki

Haluatko kuulla lisää?

Ota yhteyttä