Näytä konseptisi tai kampanjaluonnoksesi kuluttajille ennen julkaisua. He kertovat mikä toimii, mikä ei. Ja miksi.

Saat laajalla kohdennuksella 300 vastausta 30 minuutissa. Julkaise tutkimus aamulla, tulokset ovat valmiina lounasaikaan mennessä.


Suora yhteys kuluttajiin

Image

Ota kuluttajat mukaan, nyt. Crowst Dashboard on helppo; joko me perustamme testin sinulle tai voit tehdä sen itse. Kun testi on julkaistu, vastauksia alkaa tulla saman tien.

Nopea validointi

Image

Viestit, mainokset, kuvat ja videot. Näytä ne kohderyhmällesi, ja he vastaavat perustellen mikä toimii. Katsele vastausdataa automatisoituina graafeina ja sanapilvinä, reaaliajassa.

Konseptit

Kutsu kuluttajat ideoimaan miten myymälää ja POS -toteutusta tulisi kehittää. Yhdistä tarve ja odotukset osana prosessia.

Validoi mainokset, pakkaukset ja kampanjat

Näytä sisältösi heille jotka ostavat, ennen julkaisua. Kohderyhmäsi auttaa sinua, kvalitatiivisesti perustellen.

Online mobiilikokemus: 
Testaa ja kehitä

Optimoi online kokemuksesi mobiilissa. Vastaajat vierailevat haluamallasi sivustolla ja arvioivat kokemusta.


Asiakkaidemme kertomaa…

 • “Haluamme saada aidon tietoon perustuvan kuluttajapulssin, ja saamme sen Crowstin älypuhelimiin perustuvan palvelun avulla.”
  Jussi Laukkanen, CEO of Saimaa Brewing Co

 • “Emme ole enää sidoksissa työpöytiin tietokoneidemme kautta. Tästä johtuen aito asiakaskokemuksen kehittäminen edellyttää mobile-first -suunnittelua ja täydellistä toteutusta.”
  Kalle Kanerva, Senior Partner and Strategy Director at TBWA\Helsinki

 • “Tavoitteenamme on tarjota huippulaadukasta palvelua asiakkaillemme, nopeasti ja ketterästi. Crowst on mahdollistanut meille luonnoksiemme testaamisen ja validoinnin yhdessä kuluttajien kanssa, aina tarpeen mukaan. Olemme tyytyväisiä yhteistyöhömme, ja jatkamme sitä myös tulevaisuudessa.”
  Jaakko Veijola, Founding Partner, Wörks Agency

 • “Saamme tyypillisesti 500 vastausta noin 50 tunnissa kohderyhmämme vastaajilta. Tarvitsemme tämänkaltaista nopeutta ja laatua jotta voimme tehdä oikeita päätöksiä tuotelanseerauksiimme liittyen.”
  Sari Iija, Brand Manager, Leader Foods

 • “Se on todella helppoa. Crowstin kautta toteuttamamme yhteistyö kuluttajien kanssa ei myöskään hidastanut GTM-prosessejamme, vaan tuki niitä.”
  Marko Röytiö, Managing Director, Clas Ohlson Finland

Haluatko kuulla lisää?

Ota yhteyttä