Mielipiteesi ovat tärkeitä.
Kerro ne Crowst sovellusta käyttäen ja ansaitse lahjakortteja.

Yritykset haluavat kuulla mitä ajattelet heidän palveluistaan ja tuotteistaan kehittyäkseen. Yrityksiä kiinnostaa myös mitä näet ja koet kaupoissa joissa tuotteita tarjotaan asiakkaille.

Crowst saattaa yritykset ja asiakkaat yhteen. Crowst mobiilisovelluksen avulla voit kertoa arvokkaat näkemyksesi yrityksille ja ansaita palkintoja.

Crowst tehtävät

Hyödyllinen sovellus jonka avulla tulet kuulluksi ja ansaitset.

Mielipiteet

Mitä mieltä olet vegaani ruokatuotteista tai uusista liikuntatrendeistä? Mielipiteilläsi on merkitystä, ja voit usein vastata tämäntyyppisiin kyselyihin missä tahansa satut kullakin hetkellä olemaan, kuten kotisohvaltasi tai bussista. Vastaa puhelimellasi silloin kun sinulle sopii, ilman epätoivottujen haastattelijoiden keskeytyksiä.

Auditoinnit

Crowstin avulla ansaitset shoppaillessasi! Yritykset tarvitset tietoa hinnoista, kampanjoista, palvelun laadusta sekä siitä miten heidän tuotteensa on sijoiteltu kaupoissa. Katso sovelluksessa mitä tehtäviä on auki alueellasi, vastaa paikan päällä ja ota mahdolliset kuvat ohjeita seuraten. Voit mystery shoppailla samalla kun ostat ostoksesi.

Miten se toimii?

LATAA SOVELLUS

Tee enemmän niin ansaitset enemmän.
Kasvata siipiäsi!

Crowst palkitsee sinut tehtäviin liittyvän aktiivisuutesi mukaan. Ladattuasi Crowst sovelluksen matkasi Crowsterina on alkanut; olet Egg eli linnunmuna. Tutustu sovellukseen vastaamalla Intro tehtäviin niin ansaitset ensimmäiset pisteesi. Samalla kuoriudut Ankanpojaksi, sinusta tulee Duckling.

Ansaitsemasi pisteet auttavat sinua nousemaan korkeammille Crowst tasoille ja kehittymään yhä mahtavammaksi linnuksi. Kolmella korkeimmalla eli Dragon, Phoenix ja Eagle tasoilla ansaitset euroarvo kertoimia vastaamistasi tehtävistä. Katso ”Ranking” osio sovelluksen vasemman yläkulman menussa nähdäksesi kertoimet.

Lataa Crowst sovellus ja ryhdy Crowster vaikuttajaksi!

app-store-badge