Monta tapaa vaikuttaa

Image

MIELIPIDEKYSELYT

Mielipiteesi ovat tärkeitä yrityksille ja organisaatioille. Ilmaise mielipiteesi, arvioi mainoskampanjoita ja tuotteita, kerro omasta elämästä ja käyttäytymisestäsi - silloin kun siltä tuntuu, omilla ehdoillasi vastaamalla kyselyihin. Voit vastata tällaisiin kyselyihin missä tahansa; kotona, työmatkoilla tai vaikka kaupungilla liikkuessasi.

Image

PAIKKASIDONNAISET TEHTÄVÄT

Yritykset tarvitsevat tietoa tuotteiden sijoittelusta, hinnoista, kampanjoista ja palvelun laadusta liikkeissä. Katso lähellä olevat tehtävät sovelluksen kartalta ja vastaa niihin paikan päältä. Osassa tehtäviä pääset myös ottamaan kuvia. Mysteerishoppaa ja ansaitse samalla kun teet viikon ruokaostokset!

Yrityksiä, joissa Crowsterit ovat päässeet vaikuttamaan

Vaikuttaminen on helppoa ja hauskaa

Image

Etsi kyselyitä: Lataa ilmainen sovellus, rekisteröidy ja etsi kyselyitä ja tehtäviä, joihin haluat vastata - päätät itse, mihin vastaat.

Vastaa ja saat palkkion: Vastauksesi käy läpi laatutarkastuksen. Kun vastaus on hyväksytty, saat tehtävään kuuluneet pisteet / eurot Crowst-tilillesi.

Vaihda eurot lahjakorteiksi:Valitse haluamasi lahjakortti, jonka haluat lunastaa keräämilläsi euroilla, ja lunasta se sovelluksesta. Valikoimissamme on yli 35 vaihtoehtoa, joista voit valita - ruokakaupoista vaatekauppoihin, matkatoimistoista sisustukseen ja huonekaluihin. Palkkiot on mahdollista myös lahjoittaa hyväntekeväisyyteen hyväntekeväisyyslahjakortilla!

 • “Crowstin käyttö on hauska ja helppo tapa osallistua palveluiden kehittämiseen ja muuhun markkinointitutkimukseen, tulee samalla myös itsekin tutustuttua palveluihin ja myymälöihin joita ei muuten tulisi ehkä käytettyä.”
  Satu, 33, Dragon, Kuopio

 • “Käyttökokemus Crowst appissa on todella selkeä ja selvästi parempi verrattuna muihin palveluihin joita olen käyttänyt. On hyvä, että tehtäviä voi lajitella oman mielenkiinnon mukaan. Myös rankingia on kiva seurata!”
  Janne, 30, Phoenix, Keuruu

 • “Koen, että minulla on myös aina jotain sanottavaa, ja kyky antaa palautetta. Lahjakortit ovat tietysti oikein mukava lisä, mutta kyllä Crowstista on tullut ihan harrastus ja osa elämää. Olen kuitenkin jo ylimmällä tasolla, joten en tee tätä vaan parempien palkkioiden toivossa.”
  Jaakko, 35, Dragon, Helsinki

 • “Kaikista parasta on päästä antamaan palautetta sellaisista asioista, joihin on oikeasti jokin vahva mielipide. On myös mielenkiintoista huomata, kuinka tehtävistä oppii uutta ja alkaa kiinnittää tiettyihin asioihin eri tavalla huomiota ihan normaaliarjessa esimerkiksi asiakaspalvelutilanteissa.”
  Fanny, 21, Phoenix, Espoo

 • “Crowstin käyttö on helppo tapa ottaa kantaa ajankohtaisiin asioihin kotisohvalta käsin. Toiveena tietysti se, että näin pääsisi myös vaikuttamaan niihin. Ja mitäpä sitä kieltämään: palkitseminen ja sitä kautta mieleiset lahjakortit ilahduttavat.”
  Sirpa, 60, Phoenix, Turku

 • “Crowstin käyttö on hyvä tapa pysyä kärryillä maailman menosta. Käytön voi tuunata niin omannäköiseksi ja tehtävissä on monipuolisesti vaihtoehtoja erilaisille käyttäjille. Vaikutat asioihin ja tienaat käymällä samoissa paikoissa, joissa käyt muutenkin.”
  Kristoffer, 40, Eagle, Helsinki

Mielipiteesi ovat arvokkaita.
Me palkitsemme niistä!

Mitä hyötyä on keräämistäni pisteistä?

Ansaitset pisteitä jokaisesta kyselystä, johon vastaat. Tarvitset pisteitä siirtyäksesi ylemmille tasoille. Mitä enemmän keräät pisteitä, sitä paremmalle tasolle nouset. Kolmella ylimmällä tasolla ansaitset enemmän pisteitä ja euroja kaikista kyselyistä, joihin vastaat:

Eagle: +15%
Phoenix: +25%
Dragon: +50%

Image
Image

Mihin voin käyttää ansaitsemani eurot?

Voit aloittaa lahjakorttien lunastamisen kerryttämilläsi euroilla kerättyäsi minimissään 10€ summan vastaamalla kyselyihin. Voit valita haluamasi lahjakortin laajasta valikoimastamme. Lahjakortti toimitetaan sinulle postitse tai sähköpostitse, lahjakorttityypistä riippuen.

Luotettava ja turvallinen

Image

Anonyymi ja GDPR:n mukainen

Emme koskaan jaa vastaajien henkilökohtaisia tietoja asiakkaillemme. Asiakkaamme näkevät ainoastaan tiivistelmät vastauksista, joiden perusteella vastaajia ei voi yksilöidä tai tunnistaa.

Image

Ei mainoksia

Crowst-sovellus ei sisällä mainoksia; keskitymme olennaiseen, eli kyselyihin ja mielipiteisiin.

Image

Johtavien yritysten käyttämä

Teemme läheistä yhteistyötä tunnettujen, johtavien yritysten kanssa niin partneri- kuin asiakasnäkökulmastakin.

Lataa ilmainen Crowst ja aloita vaikuttaminen jo tänään!