Vaikuta ja ansaitse vastaamalla kyselyihin

ansaitse mielipidekyselyillä ikoni

MIELIPIDEKYSELYT

 Vaikuta helposti ja hauskasti sinulle tärkeisiin asioihin. Mielipiteesi ovat tärkeitä yrityksille ja organisaatioille. Vastaamalla kyselyihin Crowst-sovelluksessa kerrot mielipiteesi, arvioit mainoskampanjoita ja tuotteita. Voit vastata mielipidekyselyihin missä tahansa; kotona, työmatkoilla tai vaikka kaupungilla liikkuessasi.

Ansaitse kaupoissa mystery shopping ikoni

MYSTERY SHOPPING

Crowsterina pääset antamaan sovelluksen kautta palautetta yrityksille tuotteiden sijoittelusta, hinnoista, kampanjoista ja palvelun laadusta myös paikan päällä liikkeissä mystery shopping -tyyliin. Katso lähellä olevat tehtävät sovelluksen kartalta. Osassa tehtäviä pääset myös ottamaan kuvia. Ansaitse samalla kun teet viikon ruokaostokset!

Yrityksiä, joissa Crowsterit ovat päässeet vaikuttamaan

Clas Ohlson & Crowst: suora asiakaspalaute myymäläsuunnittelun tukena
Clear Channel & Crowst: OOH mainoskampanjoiden validointi joukkoistamalla
DNA & Crowst: Konseptit, kampanjatestaus sekä mystery shopping & In-store kokemus
Helsingin kaupunki & Crowst: ihmisten osallisuus, kampanjatestaus ja alueellinen kehittäminen
HKScan & Crowst: Mystery shopping kaupoissa, mielipidekyselyt, konsepti- ja kampanjatestaus
JCDecaux & Crowst: Ostokäyttäytyminen ja OOH mainonnan teho kuluttajien näkökulmasta
Reckitt Benckiser & Crowst: Mystery shopping, kampanjoiden näkyvyys kaupoissa, myymälätoteutus
Saimaa Brewing Co & Crowst: Tuotepakkausten suunnittelu, luonnokset, konseptitestaus, suora asiakaspalaute
Suunto & Crowst: Mielipidekyselyt, ostopolku, myyntipisteet (POS), mystery shopping, myymälätoteutus
TBWA & Crowst: Konsepti- ja kampanjatestaus, mainokset, kuvat, mainosfilmit, kuluttajapulssi
Unilever & Crowst: Mystery shopping, myymälätoteutus, kampanjat ja kampanjatoteutus, myymälätoteutus, validointi, perfect store
Leader & Crowst: Tuotesuunnittelu, konsepti- ja kampanjatestaus, tuotepakkaus, suora kuluttajapalaute
Wörks & Crowst: Konsepti- ja kampanjatestaus, mainokset, kuvat ja videot, creative
F-Secure & Crowst: kvalitatiivinen tutkimus, haastattelut, käyttötestaus, focus groups

Lataa Crowst-sovellus ja aloita

Crowst-sovellus vastaat kyselyihin puhelimessa

Etsi kyselyitä sovelluksessa: Lataa ilmainen Crowst-sovellus App Storesta tai Google Playsta. Rekisteröidy sovellukseen ja etsi kyselyitä ja tehtäviä, joihin haluat vastata. Päätät itse, mihin vastaat.

Vastaa kyselyyn ja ansaitset palkkion: Vastauksesi käy läpi laatutarkastuksen. Kun vastaus on hyväksytty, saat tehtävään kuuluneet palkinnot, eli pisteet/eurot Crowst-tilillesi.

Vaihda eurot lahjakorteiksi: Crowsterit voivat lunastaa kertyneet eurot lahjakortteina. Valitse lahjakortti Crowst-sovelluksesta, jonka haluat lunastaa keräämilläsi euroilla, ja lunasta se sovelluksesta. Valikoimissamme on yli 35 vaihtoehtoa, joista voit valita - ruokakaupoista vaatekauppoihin, matkatoimistoista sisustukseen ja huonekaluihin. Palkkiot on mahdollista myös lahjoittaa hyväntekeväisyyteen hyväntekeväisyyslahjakortilla!

 • “Crowstin käyttö on hauska ja helppo tapa osallistua palveluiden kehittämiseen ja muuhun markkinointitutkimukseen, tulee samalla myös itsekin tutustuttua palveluihin ja myymälöihin joita ei muuten tulisi ehkä käytettyä.”
  Satu, 33, Dragon, Kuopio

 • “Käyttökokemus Crowst appissa on todella selkeä ja selvästi parempi verrattuna muihin palveluihin joita olen käyttänyt. On hyvä, että tehtäviä voi lajitella oman mielenkiinnon mukaan. Myös rankingia on kiva seurata!”
  Janne, 30, Phoenix, Keuruu

 • “Koen, että minulla on myös aina jotain sanottavaa, ja kyky antaa palautetta. Lahjakortit ovat tietysti oikein mukava lisä, mutta kyllä Crowstista on tullut ihan harrastus ja osa elämää. Olen kuitenkin jo ylimmällä tasolla, joten en tee tätä vaan parempien palkkioiden toivossa.”
  Jaakko, 35, Dragon, Helsinki

 • “Kaikista parasta on päästä antamaan palautetta sellaisista asioista, joihin on oikeasti jokin vahva mielipide. On myös mielenkiintoista huomata, kuinka tehtävistä oppii uutta ja alkaa kiinnittää tiettyihin asioihin eri tavalla huomiota ihan normaaliarjessa esimerkiksi asiakaspalvelutilanteissa.”
  Fanny, 21, Phoenix, Espoo

 • “Crowstin käyttö on helppo tapa ottaa kantaa ajankohtaisiin asioihin kotisohvalta käsin. Toiveena tietysti se, että näin pääsisi myös vaikuttamaan niihin. Ja mitäpä sitä kieltämään: palkitseminen ja sitä kautta mieleiset lahjakortit ilahduttavat.”
  Sirpa, 60, Phoenix, Turku

 • “Crowstin käyttö on hyvä tapa pysyä kärryillä maailman menosta. Käytön voi tuunata niin omannäköiseksi ja tehtävissä on monipuolisesti vaihtoehtoja erilaisille käyttäjille. Vaikutat asioihin ja tienaat käymällä samoissa paikoissa, joissa käyt muutenkin.”
  Kristoffer, 40, Eagle, Helsinki

Mielipiteesi ei ole ilmainen.
Palkitsemme siitä!

Mitä hyötyä on ansaitsemistani pisteistä?

Ansaitset pisteitä jokaisesta kyselystä, johon vastaat sovelluksessa. Tarvitset pisteitä siirtyäksesi ylemmille tasoille. Mitä enemmän keräät pisteitä, sitä paremmalle tasolle nouset. Kolmella ylimmällä tasolla ansaitset enemmän pisteitä ja euroja kaikista kyselyistä, joihin vastaat:

Eagle: +15%
Phoenix: +25%
Dragon: +50%

Crowst tasot
Crowst-sovellus lunasta lahjakortti sovelluksesta ansaituilla euroilla

Miten voin vaihtaa eurot lahjakorteiksi?

Voit lunastaa lahjakortteja sovelluksesta kerryttämilläsi euroilla kerättyäsi minimissään 10€ summan vastaamalla kyselyihin. Voit valita haluamasi lahjakortin laajasta valikoimastamme. Lahjakortti toimitetaan sinulle postitse tai sähköpostitse, lahjakorttityypistä riippuen.

Luotettava ja turvallinen

Anonyymi ikoni

Anonyymi ja GDPR:n mukainen

Emme koskaan jaa Crowstereiden henkilökohtaisia tietoja asiakkaillemme. Asiakkaamme näkevät ainoastaan tiivistelmät vastauksista, joiden perusteella vastaajia ei voi yksilöidä tai tunnistaa.

älypuhelin ei mainoksia ikoni

Ei mainoksia

Crowst-sovellus ei sisällä mainoksia; keskitymme olennaiseen, eli kyselyihin ja mielipiteisiin.

tunnettu ja suositeltu ikoni

Johtavien yritysten käyttämä

Teemme läheistä yhteistyötä tunnettujen, johtavien yritysten kanssa niin partneri- kuin asiakasnäkökulmastakin.

Lataa ilmainen Crowst-sovellus ja aloita vaikuttaminen jo tänään!