Crowst Oy palveluehdot

Päivitetty 03 elokuuta 2021

Hei! Kiitos kiinnostuksestasi Crowst-sovellusta kohtaan, hienoa saada sinut mukaan!

Ennen Crowst-mobiilisovelluksen käytön aloittamista, lue Palveluehtomme ja Tietosuojakäytäntömme läpi. Tarvitsemme suostumuksesi molempiin jotta voit käyttää palveluamme ja Crowst mobiilisovellusta. Palveluehtomme ja Tietosuojakäytäntömme ovat yhdenmukaisia GDPR:n (General Data Protection Regulation, EU) kanssa. Ellet hyväksy Palveluehtoja ja Tietosuojakäytäntöä, et voi käyttää Crowst sovellusta / palvelua. Tässä dokumentissa Palveluehdot ovat alussa, jonka jälkeen löydät Tietosuojakäytäntömme.

Tekijänoikeudet, tavaramerkit ja immateriaalioikeudet

Palvelu ja siihen liittyvät ohjelmistot (mukaan lukien Crowst mobiilisovellus, www.crowst.com sivusto, Crowst Dashboard, ja muut tuotteet, kanavat ja niihin liittyvät sisällöt) on suojattu kansainvälisten tekijänoikeus- ja tavaramerkkilakien nojalla. Tekijänoikeudet, tavaramerkit ja immateriaalioikeudet omistaa Crowst Oy. Näiden Palveluehtojen piirissä Crowst pidättää kaikki oikeudet ja omistajuuden Palveluun ja kaikkiin Crowstin tuotteisiin, sisältöihin, ohjelmistoihin ja muihin ominaisuuksiin jotka tarjoamme sinun käyttöösi Palvelun kautta.

Crowst on Crowst Oy:n kansainvälisesti rekisteröity tavaramerkki. Crowst tuote ja palvelu, ominaisuudet ja nimet ovat joko kauppanimiä tai Crowst Oy:n rekisteröityjä tai rekisteröimättömiä tavaramerkkejä. Muut sivuillamme tai palvelussamme mainitut tuotenimet ja yritysten nimet ovat kyseisten toimijoiden omistamia tavaramerkkejä. Ensisijainen tavaramerkki on “CROWST”. Muut tuotenimet ja sloganit saattavat myös olla rekisteröityjä. Kaikki tuote- ja tavaramerkit, niin rekisteröidyt kuin rekisteröimättömät, ovat Crowst Oy:n omaisuutta. Omistajuus tai rekisteröinti alaosastojen, tytäryhtiöiden tai muiden kolmansien tahojen toimesta on ehdottomasti kielletty.

Pääsysi tälle sivustolle tai Palveluun ei tarkoita millään tasolla sitä, että saisit jonkinlaisen lisenssin tai oikeuden käyttää mitään sivustollamme tai Palvelussamme esiintyviä tavaramerkkejä. Tämäntyyppisen oikeuden saaminen edellyttää aina Crowst Oy:n kirjallista ja erillistä suostumusta, tai sen tahon erillistä suostumusta joka omistaa kyseisen tavaramerkin tai oikeuden.

Oikeus palvelun käyttöön

Tämä palvelu ja siihen liittyvät sovellukset ovat ©Crowst Oy yhtiön tekijänoikeuksia ja tavaramerkkejä (tai vastaavien Crowstin yhteistyökumppaneiden, hankkijoiden tai muiden kolmansien osapuolien tekijänoikeuksia).

Kaikki oikeudet joita ei nimenomaisesti ole mainittu ja myönnetty näissä ehdoissa pidätetään. Sisältöjen osittainen tai kokonainen kopiointi ja jäljentäminen, siirto, jakelu ja säilytys sekä varastointi missään muodossa on kielletty ilman Crowstin etukäteen antamaa erillistä lupaa, paitsi näiden ehtojen rajoissa.

Crowst myöntää sinulle luvan käyttää mobiilisovellusta / palvelua tietokoneellasi, mobiililaitteellasi tai muilla samankaltaisilla, käyttöön soveltuvilla laitteilla, ladata palveluun liittyvää materiaalia ja tuloksia, sekä tuottaa kopioita näistä sivuista sekä muista palvelun osista omaan henkilökohtaiseen käyttöösi.

Crowst mobiilisovellusta joka tarjotaan osana Palvelua, sekä sen sisältöä, voi käyttää ainoastaan yksityiseen, ei-kaupalliseen tarkoitukseen näiden ehtojen ja sovellettavaksi tulevien lakien puitteissa.

Huomaathan että tietyt tarjoamamme sovellukset, dokumentit ja/tai palvelut tai niiden osat saattavat sisältää lisä- tai erillisiä ehtoja, kuten ohjelmistojen loppukäyttäjäehtoja jotka kuvataan kyseisten sovellusten, dokumenttien, palveluiden ja/tai osioiden yhteydessä.

Ikäraja

Käyttääksesi Crowst-mobiilisovellusta sinun tulee olla vähintään viisitoista (15) vuotta täyttänyt. Jos olet rekisteröitynyt Crowst-sovelluksen käyttäjäksi aiemmin (ennen 3 elokuuta 2021) ja olet 13-14 -vuotias, voit jatkaa sovelluksen käyttöä normaalisti.

Rekisteröinti ja palvelun käytön lopettaminen

Palvelun käyttö edellyttää rekisteröintiä. Rekisteröityessä hyväksyt ja suostut antamaan totuudenmukaista ja täydellistä tietoa, ja pitämään tiedot ajan tasalla. Väärän tai harhaanjohtavan tiedon antaminen identiteetistäsi on ehdottomasti kielletty.

Ymmärrät että voidaksesi käyttää palvelua mobiililaitteesi tulee olla varustettu GPS-moduulilla sijainnin paikannusta varten. Näiden ehtojen myötä annat myös suostumuksesi laitteesi GPS-datan käyttöön.

Rekisteröityessäsi luot käyttäjänimen, ja myös salasanan jos käytät sähköpostirekisteröitymisen vaihtoehtoa. Voit rekisteröityä myös käyttäen Facebook tai Google tiliäsi, jolloin luot ainoastaan Crowst-käyttäjänimesi. Jos käytät Facebook tai Google-rekisteröitymisen vaihtoehtoa, Crowst ei näe eikä tallenna Facebook tai Google -tiliesi salasanaa.

Olet henkilökohtaisesti vastuussa kaikesta käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi tapahtuvasta palvelun käytöstä. Suojelet käyttäjänimeäsi ja salasanaasi huolellisesti väärinkäytöksiä vastaan, ja informoit Crowstia nopeasti mahdollisissa väärinkäyttötilanteissa.

HUOM: Crowst-mobiilisovelluksen käyttäjänä voit luoda ainoastaan yhden (1) käyttäjätilin sovellukseen. Useiden käyttäjätilien luominen on ehdottomasti kielletty, ja Crowst seuraa jatkuvasti järjestelmän dataa tunnistaen laitteisiin yhdistettyjä käyttäjätilejä. Crowstilla on oikeus poistaa ylimääräiset käyttäjätilit ilmoittamatta asiasta sovelluskäyttäjälle. Käyttäjätiliin ja verifiointiin liittyvissä asioissa Crowstilla on myös oikeus pyytää käyttäjältä todistusta hänen henkilöllisyydestään esimerkiksi skannatun tai valokuvatun virallisen henkilötodistuksen (esim. passi, ajokortti) muodossa. Crowstin pyytäessä henkilötodistusta käyttäjä suostuu toimittamaan todistuksen pyydetyllä tavalla hyväksymällä nämä ehdot.

Voit lopettaa Crowst palvelun käytön ja poistaa Crowst mobiilisovelluksen laitteistasi milloin tahansa. Tämän jälkeen et voi enää kirjautua tai käyttää palvelua. Crowst saattaa lopettaa rekisteröintisi tai rajoittaa palveluun tai sen osiin pääsyäsi, tai toteuttaa mitä tahansa muita aktiviteetteja joita se katsoo puhtaasti oman harkintansa perusteella soveliaaksi, jos käy ilmi että olet rikkonut näitä Palveluehtoja. Crowst saattaa myös lopettaa rekisteröintisi jos et ole käyttänyt palvelua käyttäjätunnuksellasi viimeiseen kuuteen (6) kuukauteen.

Kun rekisteröitymisesi on peruutettu, Crowst muuttaa kaiken sinuun liittyvän henkilökohtaisen datan anonyymiksi tuosta hetkestä eteenpäin, eikä tule enää kohdentamaan sinulle uusia tutkimuksia.

Tehtävät

Crowst tehtävät ovat Crowstin asiakasyritysten luomia ja toteuttamia tutkimuksia, kyselyitä ja tehtäviä. Yritysten intressinä on oppia tuotteista, palveluista, markkinoista ja/tai kuluttajien näkemyksistä. Tehtävät sisältävät kuvauksen ja taustaohjeet siitä, mitä hyväksyttävältä vastaukselta edellytetään, miten vastaus arvioidaan ja millä perusteilla se hylätään. Tehtävillä on myös ennalta asetetut vastausmäärät, mikä tarkoittaa että kukin vastaus arvioidaan niin sisällöllisen laadun (ohjeiden noudattaminen ja vastauksen sisältö) kuin myös ajan ja vastausnopeuden perusteella (kussakin tehtävässä nopeimmat vastaajat asetetun vastaajamäärän puitteissa).

Tehtävät sisältävät yksinkertaisia kysymyksiä, joihin voi vastata eri tavoin kunkin kysymyksen kysymystyypin perusteella. Jotkut tehtävät saattavat myös sisältää kuvan tai kuvien ottamisen osana tehtävää. Crowst-sovelluskäyttäjät eli Crowsterit vastaavat kyselyihin Crowst mobiilisovellusta käyttäen.

Crowst ei koskaan tarjoa asiakasyrityksilleen tehtäviin vastaavien henkilöiden (kuten sinun) henkilökohtaista dataa ilman vastaajan erillistä ja dokumentoitua suostumusta. Crowst-sovelluskäyttäjät eli tehtäviin vastaavat henkilöt ovat Crowstin asiakasyrityksille anonyymejä. Asiakasyritykset eivät voi tunnistaa tai identifioida henkilötasolla ketään tiettyä vastaajaa. Asiakasyritykset näkevät ainoastaan vastaajien yleisen demografisen massadatan ja vastaukset, eivät vastaajien henkilökohtaista (esim. nimi, sähköpostiosoite, jne.) dataa. Katso Tietosuojakäytäntömme jossa kerromme asiasta lisää, tämä osio löytyy myöhemmin tästä samasta dokumentista.

Jotkut tehtävistä on Crowstin itsensä luomia ja toteuttamia. Näissä tapauksissa tarkoituksena on oppia Crowst-sovelluksen käyttäjäkunnasta sekä aktivoida käyttäjiä palvelussa. Tätä palveludataa voimme käsitellä Crowst-palvelun käytön analysoimiseksi. Käsittelyn oikeusperusta on sinun suostumuksesi TAI oikeutetut etumme, kuten sivustomme ja palvelumme monitorointi ja kehittäminen TAI tavallisen liiketoimintamme harjoittaminen.

Tehtävien vastaukset

Ennen tehtävään vastaamista Crowst-sovelluksessa sitoudut lukemaan huolellisesti tehtävään liittyvän kuvauksen ja ohjeet. Jos kyseessä on paikkasidonnainen tehtävä, vastaaja vastaa tehtävään Crowst-sovelluksessa ennalta määritellyssä paikassa (kuten myymälässä, ravintolassa, ostoskeskuksessa, jne.). Toiset tehtävät taas eivät ole sidoksissa mihinkään tiettyyn paikkaan; näihin tehtäviin vastaaja voi vastata mistä vain Crowst-palvelun yleiseen ja maakohtaiseen saatavuuteen liittyvissä rajoissa.

Crowst-sovelluksen kautta osallistujana ja käyttäjänä sitoudut vastaamaan tehtäviin mahdollisimman rehellisesti ja omia ajatuksiasi kuvastaen, pyrkien myös antamaan mahdollisimman laadukkaan, kutakin tehtävän kuvausta mahdollisimman hyvin vastaavan vastauksen. Jokainen vastaus tullaan validoimaan ja vastauksen laatu tarkastetaan 5 työpäivän kuluessa Crowstin toimesta ennen vastauksen hyväksymistä, jonka jälkeen käyttäjä saa kyseiseen tehtävään liittyvät edut.

Käyttäjän aloitettua tehtävän se vanhenee automaattisesti ennalta määritellyn ajan kuluttua niissä tapauksissa joissa käyttäjä ei ole aktiivinen eikä vastaa tehtävän kysymyksiin. Käyttäjä saa Crowst-sovelluksen ruudulle ilmoituksen erääntyvästä ajasta, ja käyttäjä voi aktiivisuudellaan (esim. puhelimen ruutua koskettaen tai jonkin toiminnon tehtävässä toteuttaen) lisätä vastausaikaa niin halutessaan. Jos käyttäjä päättää keskeyttää tehtävän tai se erääntyy sen vuoksi ettei käyttäjä ole aktiivinen, kyseinen tehtävä vapautuu muiden käyttäjien vastattavaksi. Näissä tapauksissa keskeneräinen vastaus menetetään eikä vastaaja ole oikeutettu kyseiseen tehtävään liittyviin etuuksiin.

Jotkut paikkasidonnaisista tehtävistä ovat sellaisia joihin tietty käyttäjä voi vastata ainoastaan kerran kussakin lokaatiossa. Joissain tapauksissa sama käyttäjä saattaa voida vastata useaan kertaan samaan tehtävään. Ohjeet näissä tapauksissa annetaan kyseisen tehtävän ohjeissa. Tehtävissä jotka eivät ole sidoksissa mihinkään tiettyyn paikkaan käyttäjä voi vastata samaan tehtävään yleensä ainoastaan kerran.

Crowstilla on oikeus valvoa ja moderoida kaikkea tehtävien vastauksiin liittyvää materiaalia, poistaa mitä tahansa materiaalia palvelusta tai rajoittaa pääsyä mihin tahansa palvelun osaan milloin tahansa puhtaasti oman harkintansa perusteella. Monitorointi toteutetaan korkean palvelun ja tutkimusdatan laadun varmistamiseksi; olemme Crowstilla sitoutuneet tuottamaan asiakkaillemme validia ja uskottavaa dataa sekä laadukasta palvelua. Puutteellinen, väärä, tehtävänantoa vastaamaton tai epäasiallinen yksittäisten vastausten sisältö vahingoittaa ja heikentää yleisiä tutkimustuloksia ja kokonaistulosten laatua, sekä luonnollisesti asiakkaidemme saamaa palvelukokemusta.

Tehtävien vastaukset, palaute ja muut toimituksesi

Toimittaessasi sisältöä (esim. tehtävien, tutkimusten ja kyselyjen vastauksiasi tai itse luomaasi ja/tai Crowst-palveluun ja julkisiin kanaviin toimittamaasi sisältöä) mille tahansa Crowstin palvelimille esimerkiksi mobiilisovellusta tai sähköpostia käyttäen tai verkkosivujen kautta, hyväksyt että:

  1. Materiaali ei sisällä mitään laitonta, luonteeltaan toisen henkilön yksityisyyttä ja/ tai oikeuksia loukkaavaa sisältöä, tai ei ole muuten luonteeltaan epäsoveliasta kuten (mukaan lukien mutta rajoittumatta seuraaviin) herjaavaa, kunniaa loukkaavaa tai halventavaa. Ottaen huomioon Internetin globaalin luonteen, suostut noudattamaan kaikkia paikallisia lakeja ja sääntöjä liittyen online käyttäytymiseen ja hyväksyttäviksi koettuihin materiaaleihin;
  2. pyrit kohtuullisuuden rajoissa skannaamaan ja poistamaan viruksia tai muita haitallisia tai tuhoavia ominaisuuksia materiaalista ennen materiaalia toimittamista; ja
  3. omistat materiaalin tai sinulla on rajoittamaton oikeus tarjota se Crowstille sekä myönnät Crowstille maailmanlaajuisen, peruuttamattoman, ikuisen, ei-eksklusiivisen, täysin maksetun, rojalti-vapaan ja luovutettavan lisenssin käyttää, kopioida, uudelleen tuottaa ja uudelleen tuotetun, muokata ja muokatun, sekä oikeuden esittää ja näyttää materiaali julkisesti sekä jakaa uudelleen tuotettua sekä modifioituja kopioituja materiaalista julkisesti. Crowst ei koskaan julkisesti toista tai esitä materiaalia joka katsotaan henkilökohtaiseksi dataksi (esim. koko nimesi, sähköpostiosoitteesi, ja mikä tahansa muu henkilötieto josta henkilö voidaan tunnistaa) ilman kyseisen henkilön erillistä ja dokumentoitua suostumusta.Yllä olevat poikkeukset huomioiden Crowst saattaa sisällyttää materiaalin tai mitä tahansa osia tai konsepteja siitä tuotteisiinsa, markkinointiinsa tai kommunikointiinsa ilman mitään kompensaatiota, vastuuta tai velvollisuutta;
  4. sovelluksen, verkkosivujen tai muiden Crowstin kanavien käyttösi ei tuota Crowstin tietojärjestelmille, verkoille, verkkosivustoille, palvelimille, tai mobiilisovelluksille turvallisuus- tai koskemattomuus uhkaa tai vaaraa, myöskään sallimalla muita tunkeutujia toteuttaa tämänkaltaisia toimia, tuoden järjestelmään viruksia tai muita uhkia, tai tuottaen epäsuhtaisen ja kohtuuttoman ison liikennemäärän Crowstin verkkosivuille, infrastruktuuriin tai muihin kanaviin, tai käyttäen mitä tahansa tietokoneohjelmaa, protokollaa, tiedostoa tai laitetta palvelun käytön vahingoittamiseksi tai häiritsemiseksi;
  5. suostut olla ryhtymättä mihinkään toimiin Crowstia vastaan toimittamaasi materiaaliin tai sisältöön liittyen.

Tehtävän hyväksyminen

Jokaisen tehtävän kohdalla Crowst-sovelluksen käyttäjä sitoutuu lukemaan tehtävän kuvauksen ja ohjeet huolellisesti ennen vastaamista, ja vastaamaan kyselyyn ohjeita vastaavalla tavalla. Jokainen vastaanotettu vastaus tullaan tarkastamaan validiteetin, oikeuden, asianmukaisuuden ja laadun näkökulmasta ennen hyväksyntää jonka jälkeen käyttäjä saa tehtävään liittyvät etuudet tai palkinnot. Epäasiallinen ja/tai tehtävänantoa selkeästi vastaamaton kielenkäyttö vapaatekstivastauksissa on pätevä peruste kyseisen vastauksen hylkäämiseen ja jopa käyttäjän käyttäjätilin poistoon Crowst-palvelusta.

Tehtävän osana otettujen kuvien (niissä tehtävissä jotka sisältävät kuvanoton) tulee vastata tehtävänkuvausta ja ohjeita, ja kuvien tulee olla tarkkoja. Esteelliset, sumeat, epätarkat, tai annettuja ohjeita vastaamattomat kuvat johtavat koko vastauksen hylkäämiseen. Tarkoituksellisesti tehtävänantoa vastaamattomat tai väärennetyt kuvat johtavat automaattisesti tehtävän hylkäämiseen, Crowst-käyttäjätilin sulkemiseen ja poistoon Crowst-palvelusta.

Jokaisessa tehtävässä on ennalta asetettu maksimimimäärä otettavia vastauksia. On siis mahdollista, että uudesta tehtävästä kertovan mobiilinotifikaation vastaanottamisen jälkeen tietty vastaaja ei voi vastata jos muut vastaajat ovat olleet nopeampia ja asetettu vastausten maksimimäärä on tullut jo täyteen.

Jokainen vastaus validoidaan ja vastauksen laatu tarkastetaan 5 työpäivän kuluessa Crowstin toimesta ennen vastauksen hyväksymistä, jonka jälkeen käyttäjä saa kyseiseen tehtävään liittyvät etuudet.

Tehtävän etuudet

Crowst tehtävän etuudet voivat olla ainoastaan Crowst pisteitä, rahanarvoinen etuus, tai näiden yhdistelmä. Joissain tapauksissa tehtävään voi liittyä tuotepalkinto (tai etuus tuotteen tai palvelun muodossa), mahdollisuus voittaa palkinto arvonnan kautta, tai jokin muu etuus.

Crowst pisteet ja rahanarvoiset etuudet tallennetaan Crowst-sovelluksen käyttäjätilille. Rahanarvoinen etuus voidaan lunastaa ainoastaan lahjakortteina Crowst-sovelluksessa valittuun myymälään tai liikkeeseen 10€ tai 20€ arvoisina summina. Sovelluksessa kullakin hetkellä tarjolla oleva lunastusmäärä riippuu siitä, kuinka paljon arvoa vastaaja / osallistuja on kerryttänyt tehtäviin osallistumisensa kautta ja mitkä vaihtoehdot (10€, 20€) sen perusteella on kullakin hetkellä saatavilla. Sovelluskäyttäjä voi valita sähköisten lahjakorttien tai fyysisten lahjakorttien välillä. Sähköiset lahjakortit toimitetaan sähköisesti (esim. sähköpostitse), ja fyysiset lahjakortit postitetaan kirjepostissa lunastajan antamaan osoitteeseen. Saatavilla olevat lahjakortit ja niiden tyypit voivat vaihdella eri markkinoilla ja maissa. Paikallinen postilaitoksen postin jakeluaikataulu voi myös vaikuttaa fyysisten lahjakorttien toimitus- ja jakeluaikoihin.

Sovelluskäyttäjä lunastaa lahjakortin Crowst-mobiilisovelluksessa. Crowst antaa Crowst-sovelluksen käyttäjille ohjeita erityisistä tai poikkeavista etuuksista tarvittaessa tapauskohtaisesti kyseisen tehtävän kuvauksessa ja ohjeissa.

Crowstilla on seitsemän (7) Crowster-tasoa, jotka ilmaisevat kunkin vastaajan / osallistujan sijoituksen heidän aktiivisuutensa ja toimintansa perusteella: Egg, Duckling, Sparrow, Peacock, Eagle, Phoenix ja Dragon. Kolmella ylimmällä tasolla osallistuja ansaitsee kertoimia, jotka vaikuttavat tehostavasti ansaittuihin pisteisiin ja rahanarvoiseen etuuteen. Osallistuja kerryttää näitä molempia osallistumalla ja vastaamalla erilaisiin tehtäviin. Jos osallistuja on toimeton 3kk tai kauemmin, eli ei vastaa Crowst-tehtäviin 3kk aikana, hän vaipuu ”horrokseen” (Sleeping Mode). Tämä tarkoittaa, että osallistuja menettää tilapäisesti hänen tasoonsa kuuluvan kerroin-etuuden jos hän on jollakin kolmesta korkeimmasta tasosta (Eagle, Phoenix tai Dragon). Osallistuja / Crowster voi palauttaa kerroinetuutensa vastaamalla vähintään kahteen Crowst-tehtävään 3kk sisällä. Katso lisää pisteistä seuraavassa osiossa.

Suomen Ennakonperintälain perusteella rahanarvoiset etuudet ovat verotettavaa tuloa, siten kuin Erikseen ilmoitettavista tulolajeista säädetään (Palkkojen tulolajit: 300-sarja). Verotus toteutetaan noudattaen ”Muun veronalaisen ansiotulon” verotuskäytäntöä (koodi 316). Käytännössä tämä tarkoittaa, että veroa ei peritä jos kumulatiivinen, kalenterivuoden aikana yhteenlaskettu lahjakorttien lunastusarvo ei ylitä 100 euron summaa. Jos tämä yhteenlaskettu summa kalenterivuonna ylittää 100€, Crowst raportoi osallistujalle suoritetut etuudet Tulorekisteriin. Lisätietoa tästä löydät virallisilta sivuilta: https://www.vero.fi/tulorekisteri/yritykset-ja-organisaatiot/suorituksen-maksajat/palkkatiedot/palkkojen-tulolajit/palkkojen-tulolajit-300-sarja/

Laki siis velvoittaa Crowstin ilmoittamaan henkilötiedot Tulorekisteriin niiltä osallistujilta / Crowstereilta, joiden yhteenlaskettu, kumulatiivinen lahjakorttien lunastusarvo ylittää kalenterivuonna 100€. Tätä ilmoitusta varten tarvitsemme osallistujan / Crowsterin koko nimen sekä suomalaisen henkilötunnuksen. Ellei osallistujalla ole suomalaista henkilötunnusta, hänen tulee antaa hänen kotimaansa / muussa maassa rekisteröity henkilötunnus. Ellei käyttäjä toimita näitä tietoja Crowstin pyynnöstä, Crowst ei voi maksaa etuuksia 100€ kalenterivuodessa ylittävältä osalta. Osallistuja / Crowster on vastuussa siitä, että hän toimittaa aidot, oikeat ja validit tiedot. Tarkoituksellisesti väärinannetut, puutteelliset tai harhaanjohtavat tiedot raportoidaan poliisille.

Crowst pisteet

Sovelluksen käyttäjä saa kaikista suoritetuista ja hyväksytyistä tehtävistä Crowst pisteitä kunkin tehtävän ohjeiden ja kuvauksen perusteella. Kertyneet Crowst pisteet määrittävät kullakin hetkellä osallistujan Crowst tason. Korkeammat Crowst pisteet mahdollistavat osallistujan nousun korkeammille Crowst tasoille, joilla osallistuja voi päästä nauttimaan kertoimien eduista. Kertoimet vaikuttavat suoritettujen ja hyväksyttyjen tehtävien myötä ansaittuun arvoon ja Crowst pisteiden määrään. Tasot joilla osallistuja pääsee nauttimaan kertoimista ovat Eagle (kerroin x15%), Phoenix (kerroin x25%) and Dragon (kerroin x50%).

Jos osallistuja on toimeton 3kk tai kauemmin, eli ei vastaa Crowst-tehtäviin 3kk aikana, hän vaipuu ”horrokseen” (Sleeping Mode). Tämä tarkoittaa, että osallistuja menettää tilapäisesti hänen tasoonsa kuuluvan kerroin-etuuden jos hän on jollakin kolmesta korkeimmasta tasosta (Eagle, Phoenix tai Dragon). Osallistuja / Crowster voi palauttaa kerroinetuutensa vastaamalla vähintään kahteen Crowst-tehtävään 3kk sisällä. Mikä osallistuja osallistuu säännöllisesti erilaisiin tehtäviin, ”horros” (Sleeping Mode) ei koskaan aktivoidu.

Crowst pidättää oikeuden tarkastaa ja uudelleen määrittää Crowst tasojen ominaisuuksia, etuuksia ja Crowst pisteisiin liittyviä toimintoja. Crowst pisteet alkavat kertyä Crowst-sovelluksen asennuspäivästä (”hatching date”) alkaen, perustuen osallistujan aktiivisuuteen ja hyväksyttyihin vastauksiin.

Kulut

Palvelun käyttäminen mobiilisovelluksella eli Crowsterina / osallistujana toimiminen on ilmaista.

Palvelun käytöstä saattaa aiheutua osallistujalle muita kuluja, kuten mobiili ja/tai Internet palveluiden, verkon tai muun telekommunikaatiopalvelun, teleoperaattorin tai muun palveluntarjoajan toimittamat maksut. Näihin sisältyy ilman rajoituksia mobiili laajakaista, Internet, SMS, MMS, WAP selaus ja muut palvelut jotka vaativat sähköisen tietoverkon tai mobiilidatapalveluiden käyttöä. Crowstilla ei ole mitään vastuuta näistä kuluista tai maksuista. Nämä ovat täysin osallistujan ja teleoperaattorin / muun palvelutarjoajan välisiä asioita, ja heidän tarjoamansa palvelut ovat kyseisen palveluntarjoajan vastuulla.

Palvelun saatavuus

Voi olla ettei palvelu ole saatavilla joissain maissa, alueilla tai kaupungeissa, ja se saatetaan tarjota ainoastaan tietyillä kielillä. Palvelu saattaa olla riippuvainen tiettyyn verkkoon; osallistujaa suositellaan ottamaan näissä tapauksissa yhteyttä verkkopalvelun tarjoajaan.

Crowst pidättää oikeuden muuttaa, parantaa tai korjata palvelua puhtaasti oman harkintansa perusteella. On mahdollista, ettei palvelu ole saatavilla huoltokatkojen aikoina tai muina palvelun kehittämiseen liittyvinä aikoina.

Crowst saattaa myös päättää lopettaa palvelun tai minkä tahansa osan siitä puhtaasti oman harkintansa perusteella. Näissä tapauksissa osallistujia tiedotetaan etukäteen.

Muiden kanssa toimiminen

Tällä hetkellä tai tulevaisuudessa osallistuja / Crowster saattaa pystyä kommunikoimaan tai toimimaan muiden palvelun käyttäjien kanssa Crowstin palvelussa tai kanavissa. Osallistujana / Crowsterina hyväksyt ja ymmärrät että tällaisessa kommunikoinnissa ja vuorovaikutuksessa Crowst on erillinen osapuoli jolla ei ole osuutta kommunikointiin, ja että kommunikointi ja vuorovaikutus on täysin sinun ja muiden osallistujien / Crowstereiden välistä toimintaa.

Osallistuja voi halutessaan paljastaa tietoja itsestään osallistumalla oman sisällön julkaisuun Crowstin julkisten kanavien kautta. Osallistujana ymmärrät, että henkilötiedot, jotka lähetät julkaistaviksi sivustomme tai muiden julkisten kanavien kautta (esim. sosiaalinen media, julkiset foorumit, blogit, keskusteluryhmät), voivat olla saatavilla internetin välityksellä kaikkialla maailmassa. Me emme Crowstilla voi estää tällaisten henkilötietojen käyttöä (tai väärinkäyttöä) muiden henkilöiden tai toimijoiden toimesta. Tällaisille henkilötiedoille ei voida taata yksityisyyttä tai luottamuksellisuutta. Katso myös Tietosuojakäytäntömme myöhemmin tässä samassa dokumentissa asiaan liittyen.

Käyttäjän poistaminen Crowstista

Me Crowstilla uskomme normaaliin, fiksuun tapaan toimia. Tämä tarkoittaa että osallistujana / Crowsterina, käytäthän palvelua noudattaen soveltuvia lakeja, ehtoja ja hyviä tapoja; älä toimita tai esitä laitonta, loukkaavaa, herjaavaa, pornografista, vainoavaa tai muuten sopimatonta materiaalia; kunnioita toisten yksityisyyttä; hanki kaikki luvat, lisenssit ja täytä muut ehdot joita saatat tarvita laillisen oikeuden hankkimiseksi materiaalin tai tiedon toimittamiseen; älä levitä tai postaa spämmiä, tiedostoja tai muuta joka saattaa haitata tai vaurioittaa palvelua tai palvelun käyttäjien etuja tai omaisuutta.

Jos osallistuja / Crowster väärinkäyttää Crowstin palvelua tai sovellusta, aiheuttaa mitä tahansa harmia Crowstille tai Crowstin Yhteistyökumppaneille tai Asiakkaille (esimerkiksi epäasiallista kieltä vastauksissa käyttäen), Crowst pidättää oikeuden poistaa kyseinen osallistuja välittömästi palvelusta ja ilman erillistä ilmoitusta.

Crowstilla on oikeus lopettaa osallistujan oikeus palvelun käyttöön ilman ilmoitusta milloin tahansa, mistä tahansa syystä jonka Crowst puhtaasti oman harkintansa perusteella kokee asianmukaiseksi ja erityisesti jos Crowsterina rikot näitä ehtoja, käytät palvelua laittomalla tavalla, tai tavalla jonka Crowst näkee epäasianmukaisena, esimerkiksi kaupallisen toiminnan näkökulmasta tai siinä tapauksessa että Crowst huomaa epätavanomaisen vilkasta liikennettä Crowstin sivuille tietystä IP osoitteesta / IP osoitteista.

Vastuun rajoittaminen

Palvelu tarjotaan “siten kuin se on” ja “siten kuin se on saatavilla”. Crowst ei takaa että palvelu on keskeytymätön tai vapaa vioista tai viruksista. Crowst pidättää oikeuden uudistaa ja päivittää palvelua sekä sen sisältöä tai peruuttaa pääsyn palveluun mihin aikaan tahansa. Minkäänlaista takuuta, ei ilmaistua eikä vihjattua, anneta. Osallistujana / Crowsterina hyväksyt ja vahvistat että palvelun käyttö on täysin oma riskisi.

Crowst ei ole vastuussa mistään suorasta, epäsuorasta, oheislaatuisesta, rankaisuluonteisesta tai seuraamuksellisista vahingoista jotka johtuvat palvelun käyttämisestä tai kyvyttömyydestä käyttää palvelua, myöskään siinä tapauksessa että Crowstia on neuvottu tai annettu tiedoksi kyseisten seuraamusten tai vaurioiden mahdollisuus.

Suojaus ja hyvitys

Osallistujana / Crowsterina suostut puolustamaan, hyvittämään ja kohtelemaan Crowstia vahingoittamatta ja harmia aiheuttamatta kaikentyyppisten kolmansien osapuolten vaateiden näkökulmasta, sekä arviointien, tappioiden, kulujen ja vahinkojen näkökulmasta jotka johtuvat siitä että i) toimit näiden ehtojen vastaisesti, ii) rikot tai loukkaat mitä tahansa immateriaalista oikeutta tai omaisuutta, muita oikeuksia tai kolmannen osapuolen yksityisyyttä, iii) kolmas osapuoli väärinkäyttää palvelua tapauksessa jossa väärinkäyttö tuli mahdolliseksi sitä kautta että epäonnistuit suojaamaan kohtuullisin pyrkimyksin käyttäjätunnustasi ja salasanaasi väärinkäyttöä vastaan.

Palveluehtojen lisäykset

Crowst pidättää oikeuden muokata ja päivittää näitä ehtoja milloin tahansa. Näissä tapauksissa Crowst lähettää muutoksesta etukäteen tiedotteen muutokseen liittyen. Osallistujana / Crowsterina Sinulla on velvollisuus tarkistaa nämä ehdot säännöllisesti.

Crowsterina eli mobiilisovelluksen käyttäjänä hyväksyt, että sellaisessa tilanteessa jossa kolmas osapuoli hankkii Crowstin tai Crowst sulautuu kolmanteen osapuoleen yrityskaupan tai fuusion seurauksena, tai muilla tavoin siirrämme palvelun kolmannelle osapuolelle, pidätämme oikeuden kaikissa näissä tapauksissa siirtää tai luovuttaa käyttäjäsopimuksen sekä kaiken käyttäjädatan, kattaen (mutta rajoittamatta) henkilötiedot, osana tätä yrityskauppaa, hankintaa, sulautumista, myyntiä, tai muunlaista kontrollin siirtoa kyseiselle kolmannelle osapuolelle.

Linkittäminen kolmansien osapuolten sivuille ja sisältöön

Helpottaakseen pääsyäsi ja palvelun käyttöäsi osallistujana / Crowsterina Crowst saattaa sisällyttää linkkejä Internet-sivuille jotka omistavat tai joita kontrolloivat kolmannet osapuolet ja jotka eivät ole osa Crowstin palvelua. Seuratessasi tällaista linkkiä kolmannen osapuolen sivulle, tarkastat ja hyväksyt kyseisen sivun säännöt ennen sivulle menoa.

Hyväksyt ettei Crowstilla ole minkäänlaista kontrollia kolmansien osapuolten sivujen sisältöön, eikä Crowst ota mitään vastuuta näiden sivujen palveluista tai sisällöstä. Kolmannen osapuolen sivulle linkittäminen ei tarkoita sitä että Crowst tukisi kyseistä sivua tai sivulla olevia palveluita, tuotteita tai sisältöä.

Osallistujat / Crowsterit voivat myös luoda tai postata linkkejä Crowstin palvelussa tai kanavissa sisältöön, jota ei ole muuten toimitettu Crowstin palveluun. Ymmärrät ja hyväksyt ettei Crowst ole vastuussa näistä linkeistä, eikä Crowstilla ole myöskään näiden linkkien suhteen mitään velvollisuuksia.

Lain valinta ja sovittelu

Muissa kuin niissä tapauksissa joissa soveltuva laki muuta pakottavasti määrää tai kieltää, näihin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia. Mahdolliset riidat ratkaistaan ensisijaisesti neuvottelemalla. Mikäli neuvottelu ei ole menestyksekäs, riita ratkaistaan Helsingin paikallisessa oikeusasteessa suomeksi tai englanniksi, Crowst Oy:n valinnan mukaan.

Tietomme

Crowst sivusto, Crowst Dashboard, Crowst-mobiilisovellus ja näihin liittyvät palvelut sekä kanavat ovat Crowst Oy:n omistamia ja ylläpitämiä.

Olemme suomalainen yritys, ja meidät on rekisteröity yritystunnuksella 2718808-2. Kotipaikkamme sijaitsee osoitteessa Mannerheimintie 39A 17, 00250 Helsinki.

Yhteystiedot:

  1. Osoite Crowst-mobiilisovelluksen käyttäjille ja yksityisten henkilöiden tiedusteluille: support[a]crowst.com
  2. Osoite ammattimaisille / B2B-tiedusteluille: contact[a]crowst.com