Crowst Oy Arvon Lunastusehdot

Päivitetty 22 joulukuuta 2021

Voidaksesi lunastaa lahjakortin hyväksyt alla olevat lunastusehdot. Lue ehdot huolellisesti ennen lunastustoiminnon käyttöä.

Yhteistyökumppaneihin liittyvät ehdot

Lahjakortteihin ja niiden käyttöön sovelletaan kunkin vastaavan yhteistyökumppanimme sääntöjä ja ohjeita. Crowst ei vastaa näiden sääntöjen ja ohjeiden määrittelystä, sisällöstä ja/tai muuttamisesta millään tavoin. Luethan sinua kiinnostavan lahjakortin säännöt ja ohjeet huolellisesti ennen kyseisen kortin valintaa.

Lahjakortin voimassaolo

Lahjakortti on voimassa usein 1 vuoden ajan siitä ajankohdasta lukien jolloin se myönnetään. Huomaathan kuitenkin, että Crowstin yhteistyökumppanit määrittelevät voimassaolon ja ne saattavat niin halutessaan muuttaa lahjakortin voimassaoloaikaa. Crowst ei voi myöntää yhteistyökumppanin ehtoihin ja sääntöihin mitään muutoksia tai poikkeuksia.

Luethan huolellisesti sinua kiinnostavan lahjakortin ehdot ennen valintaa, koska ehdoissa saattaa olla rajoituksia siihen missä, miten ja milloin lahjakorttia voi käyttää.

Arvo

Lahjakortteja voi lunastaa AINOASTAAN niille arvoille jotka ilmoitetaan ja annetaan Crowst mobiilisovelluksessa (10€ tai 20€). Crowsteri (Crowst-sovelluksen käyttäjä ja lahjakortin lunastaja) ei voi lunastaa mitään muita summia kuin 10€ tai 20€. Jos Crowsterilla on enemmän arvoa kuin 20€ sovelluksen mobiilitilillään, hän voi lunastaa kokonaisarvon erillisinä 10€ ja/tai 20€ arvoisina lahjakortteina.

Toimitus

E-lahjakortit toimitetaan Crowsterin ilmoittamaan sähköpostiin 5 – 10 työpäivän kuluessa. Fyysiset lahjakortit lähetetään Crowsterin ilmoittamaan fyysiseen postiosoitteeseen 5 – 10 työpäivän kuluessa. Postin jakeluaikataulu saattaa vaikuttaa siihen, milloin vastaanottaja saa lahjakortin.

Huomaathan, että fyysisten lahjakorttien toimituksesta peritään 2€ palvelumaksu per kortti. Näin ollen Crowsterilla tulee 10€ arvoisen fyysisen lahjakortin lunastamiseksi olla vähintään 12€ arvoa hänen mobiilitilillään. Samaan tapaan 20€ arvoisen fyysisen lahjakortin lunastamiseksi tulee mobiilisovelluksen tilillä olla vähintään 22€ arvoa.

Tarjolla olevat lahjakortti vaihtoehdot

Crowst pidättää oikeuden päivittää tai muuttaa valittavissa olevien lahjakorttien (niin e-lahjakorttien kuin fyysistenkin lahjakorttien) listaa mobiilisovelluksessa. Tämä kattaa uusien lahjakortti-vaihtoehtojen ja yhteistyökumppaneiden lisäämisen ja poistamisen. Yhteistyökumppanin Crowstereille jo myöntämät lahjakortit ovat voimassa kyseisen yhteistyökumppanin ehtojen mukaisesti siinäkin tapauksessa että Crowst päättää poistaa yhteistyökumppanin lahjakortin vaihtoehtojen joukosta.