Mielipide- ja asennekyselyt

Kuluttajakäyttäytymisen ymmärtäminen ja asiakaskokemuksen kehittäminen edellyttävät nopeaa tiedon pulssia.

Haluaisitko tietää mitkä ovat asiakaskokemuksen ajurit alallasi tänään? Haluatko optimoida toimintaasi ja myyntiä kentällä? Tarjoamme tiedon pulssin jonka avulla voit kuunnella, oppia ja kehittyä. Kuluttajilla on aito kannustin auttaa sinua; he toivovat entistä parempia tuotteita ja palveluita.

Sykli on nopea; saat tuloksia minuuteissa julkaisusta.


Image

Kohdenna oikein

Kohdennus vaikuttaa suoraan tutkimustulostesi sisällölliseen laatuun. Haluamme varmistaa, että kuulet juuri niiden mielipiteet jotka ovat sinulle tärkeimpiä. Niissä maissa ja kaupungeissa jotka merkkaavat.

Image

Seuraa reaaliajassa

Kun kysely on julkaistu, voit seurata etenemistä reaaliajassa Crowst Dashboardissa. Suodata ja vertaile segmenttidataa, näet myös vastaajapohjan jakauman heatmappina kartalla. Yksinkertaista, niinkuin pitääkin.


Asenteet ja mielipiteet

Miten ihmiset ajattelevat, mistä he pitävät ja miksi? Opi mikä muokkaa mielipiteitä tänään, mitkä trendit ovat nousussa ja mitkä ovat menossa pois.

Kokemukset

Kokemukset vahvistavat tai muuttavat käyttäytymistä. Mitä ihmiset kokevat tänään, omissa ja kilpailijoidesi kanavissa? Seuraa yleisöjesi kokemuksia, 24/7.

Brändit ja ostaminen

Mielipiteet ja kokemukset ohjaavat käyttäytymistä. Mikä on pulssi tänään, suhteessa yrityksiin, brändeihin ja ostamiseen? Kuuntele heitä jotka ostavat.


Asiakkaidemme kertomaa...

 • “Se on todella helppoa. Crowstin kautta toteuttamamme yhteistyö kuluttajien kanssa ei myöskään hidastanut GTM-prosessejamme, vaan tuki niitä.”
  Marko Röytiö, Managing Director, Clas Ohlson Finland

 • “Crowsterit, kuluttajat jotka asuvat eri paikkakunnilla Suomessa ja vastaavat tutkimuksiin Crowst -sovellusta käyttäen, vastasivat 100 kaupasta ensimmäisen 24 tunnin aikana. Helsingistä Ouluun.”
  Tomi Kuittinen, Head of Insight & Foresight, HKScan

 • “Yhteistyössä Crowstin kanssa olemme oppineet mitä mobiilius tarkoittaa, ihmisiltä saatavan tiedon muodossa. Ihmiset vastaavat puhelimillaan, ja automatisoitua vastausdataa voi seurata Crowst Dashboardissa, reaaliajassa.”
  Heli Rantanen, Head of Citizen Interaction, City of Helsinki

 • “Ulkomainonnan alan liiketoiminnassamme seuraamme kuluttajatrendejä jatkuvasti. Crowst on näyttänyt meille innovatiivisen tavan toimia, ja olemme olleet vaikuttuneita yhteistyömme laadusta ja sujuvuudesta.”
  Sampo Koskinen, Head of Marketing, JCDecaux Finland

 • “Suunnittelussamme ja tuotekehityksessämme käyttäjätutkimus on tärkeässä roolissa. Etsimme jatkuvasti uusia osanottajia, ja Crowstin palvelualusta auttaa meitä löytämään oikeat ihmiset nopeasti ja tehokkaasti.”
  Kateryna Fan, Service Designer, F-Secure


Jutellaanko lisää?

Ota yhteyttä